Siv Monica

Returer och byten

Returrätt
Såklart vill vi att du ska känna dig nöjd med din vara och få möjlighet att i lugn och ro öppna, klämma, känna och testa. Om varan inte är vad du hade tänkt dig så har du 14 dagars öppet köp. När du gör en retur på varor hos oss så ska varan vara i orginalskick när den retuneras. Den ska inte vara använd och etiketter/taggar ska fortfarande sitta på plagget.

Vid retur, följ nedanstående steg.

1. Fyll i retursedeln som levereras tillsammans med din vara och lägg ner tillsammans med varorna du önskar returnera i emballaget du mottog dina varor i eller i annan förpackning. Förslut väl.

2. Klistra fast den förbetalda fraktetiketten på utsidan av påsen/paketet och lämna in hos ditt närmaste postombud.

OBS! Du som kund har ansvaret för att din retur når oss. Notera kolli-ID på paketet som du sänder i retur till oss och be ditt ombud om kvitto när du lämnar in paketet.

Byte?
Önskar du byta storlek eller färg på en vara? Följ nedanstående steg.

1. Fyll i bytessedeln som levereras tillsammans med din vara och lägg ner tillsammans med varorna du önskar byta i emballaget du mottog dina varor i eller i annan förpackning. Förslut väl.

2. Klistra fast den förbetalda fraktetiketten på utsidan av påsen/paketet och lämna in hos ditt närmaste postombud.

OBS! Du som kund har ansvaret för att ditt byte når oss. Notera kolli-ID på paketet som du sänder i retur till oss och be ditt ombud om kvitto när du lämnar in paketet.