Om

Siv Monica är ett svenskt barnklädesmärke för barn 2-12 år som skapades som en hyllning till en duktig sömmerska och kreatör. 2012 förlorade hon kampen mot cancer och då väcktes idén om att skapa ett varumärke i hennes namn, Siv Monica.

Siv Monica tar barnens bekvämlighet på största allvar och skapar kläder för var dag och varje tillfälle för barn att vara barn i. Kläder av hög kvalitét både i materialval och sömnad som ska kunna gå i arv från generation till generation, just så som originalplaggen en gång gjorde.

Visionen med Siv Monica är att erbjuda kollektioner med rena former och material som skapar en helhet. Det gör det enkelt för föräldrar att klä sina barn i bekväma kläder som barnen vill bära.
Första kollektionen lanserades i oktober 2016 och säljs via egen webbshop och i utvalda butiker. Är du intresserad av att ha våra kläder i din butik? Välkommen att kontakta oss.

pojke keps byxdress linne vägg

Story

Siv Monica är ljudet av symaskinens springande nål och löpande tråd. Ljudet av en behaglig hast bibehållen långt in på nätterna, som trampar takten likt en vaggvisa i våra minnen. Ur en makalös mängd barndomsplagg, har vi skapat kollektioner för en sprillans ny generation att ärva. Kläderna uttrycker en omtanke för såväl den flärdfulla stundens rast, som det vardagliga livets hast. Det här är kläder för var dag.

Kontakt

Vi hjälper dig gärna om du har frågor om storlekar, leveranser, returer eller annat.
Maila oss på info@sivmonica.se så svarar vi så fort vi kan.
Är du intresserad av att bli återförsäljare?
Maila oss på sara@sivmonica.se så får du mer information kring dina frågor.

Är du nyfiken på svåra shopping events? Vill du bli säljare eller ha ett event hemma hos dig?
Maila oss på info@sivmonica.se så svarar vi så fort vi kan.

Välkommen att höra av dig med dina frågor.

pojke maskros byxdress kofta gul svart
X