Kvinnan bakom namnet

Minnen väcks ofta till liv av ljud och dofter, för mig är ljudet av symaskinens brus som att kastas tillbaka till åren som barn och tryggheten i att veta att mamma fanns i tvättstugan och producerade kläder på löpande band. Det var inte alltid med samma lätta sinne som plaggen träddes över huvudet när jag helst, likt mina klasskamrater ville bära kläder med märken i nacken. Istället bar jag kläder med homemade-etiketter vid armslutet, dum nog att inte njuta av det faktum att mamma la tid och kärlek på att klä mig i hennes design och val av material.

Idag gläds jag över allt detta och att allt sparats. På vinden i mitt barndomshem finns lådor fyllda till bredden med plagg som burits av mig och mina syskon, även pappa fick plagg tilldelade sig titt som tätt, jackor, kepsar och även ett par, tre, fyra byxor då och då. Vilket arv. Och vilken glädje det är att kunna erbjuda mina och era barn plagg i hög kvalitet, som är lätta att bära och tål vardagens slit och släng. En önskan från oss, slit med hälsan och låt plaggen gå i arv från generation till generation.

Allt gott /Sara

No Comments

Post a Comment

X